De 10de verjaardag van de Belfius Beach Hockey

maanden
0
 
 : 
dagen
0
 
 : 
uren
0
Hockey

Concept

Ben je klaar om de tiende verjaardag van de Belfius Beach hockey in stijl te vieren? Ja zeker! Dit wedstrijd is voor iedereen toegankelijk – van ervaren hockeyers tot nieuwsgierige beginners – en dit jaar, op zaterdag 5 augustus, wijden we een hele dag aan Vrienden en Familie-teams. 

Stel je team samen, nodig je beste cheerleaders uit en maak je gereed voor een dag vol sport, gelach en onvergetelijke herinneringen. Met slechts 16 deelnemende teams moet je ervoor zorgen dat je je snel inschrijft om je plek te verzekeren. 

Proost op 10 jaar Belfius Beach Hockey, en de komende vele jaren!

we
do
 • 2 competities

  Oproep aan alle jonge sterren en bevestigde hockeyers! Twee categorieën zullen dit jaar de dag zien. Doe je mee aan de Kids League of neem je het op tegen de Senior League?

 • Friends & family

  Dit jaar, draait de Belfius Beach Hockey om familie en vrienden! Kom met je geliefden en stel een team samen dat niet alleen voor de winst speelt, maar ook om een leuke tijd te beleven. Wie weet creëer je samen onvergetelijke herinneringen.

 • Fun

  Wie heeft er gezegd dat sport niet leuk kon zijn? Bereid je voor om te lachen, te spelen en plezier te maken met ons op het Belfius Beach Hockey toernooi. Met muziek, spelletjes en een gezellige sfeer, vergeet je zelfs dat je aan een wedstrijd deelneemt!

 • Toeschouwers welkom

  Ben je niet bepaald een hockeyer, maar wil je er ook bijzijn? Toeschouwers zijn altijd welkom op het Belfius Beach Hockey! Moedig je favoriete teams aan, geniet van de zon en van een dag vol plezier en spanning. Wie weet raak je zelfs geïnspireerd om zelf een hockeystick in je handen te nemen!

Nieuws

Onze trotse partner

Maak kennis van ons hoofdpartner: Belfius

Are you ready to hit the beach with our main partner, Belfius? We’re thrilled to have them on board for this year’s Beach Hockey. Belfius is more than just a financial services company, they’re your ultimate financial wingman, here to customize their services to your needs, whether you’re an individual, a Private Banking or Wealth Management client. With Belfius by your side, you can rest easy knowing that your wealth is in good hands. And the best part? Their team of specialists are always ready to assist you, no matter where you are or what you need.  What else?

Our partners

Thanks

Ter ondersteuning van de RED GIANTS

De Red Giants zijn een Belgisch para-hockeyteam dat fysieke omstandigheden overwonnen heeft om de sport, waarvan ze houden, te kunnen beoefene. Als trotse supporters willen we hen de middelen, die ze nodig hebben, geven om ons mooi land te vertegenwoordigen. Vier samen met ons hun inspirerend verhaal en stimuleer inclusie in de sport.

#playtoraise
#playtoraise
#playtoraise